Team

Hi, ik ben Lori!

Ik ben tien jaar lesgever en vijf jaar bestuurslid geweest binnen de dansvereniging Love 2 Dance te Sint-Maria-Lierde. Ik heb reeds dansles gegeven aan kleuters, lagereschoolkinderen, tieners en volwassenen. Dit op zowel recreatief als competitief niveau.

Eén van mijn hoogtepunten was dat we geselecteerd werden én een podiumplaats behaalden op UDO WORLDS in Blackpool. Hoewel mijn hart bij deze dansvereniging ligt, werd de afstand te groot. Ik hoop daarom samen Met Margo een nieuw hoofdstuk te mogen schrijven waarin we met evenveel passie jonge dansers mogen entertainen.

Hello, ik ben Margo!

Ik dans sinds de kleuterklas. Ik leerde verschillende de dansstijlen kennen waaronder disco, actuele dansvorming en ragga. Iedereen die me goed kent, weet dat ik met hart en ziel van dansen hou. Naast dansen had ik jarenlang een grote passie voor Chiro Pimernel in Vleteren. Hier was ik vier jaar lang leiding van verschillende leeftijdsgroepen. Deze twee passies smelten nu samen in RIGO dance studio, waar ik hoop vele kinderen te verblijden met dans en amusement.